Trakpactor 320SR е средно голяма роторна трошачка с хидравлично задвижвано предварително пресяване на стерил. Проектирана, за да предложи както голяма редукция, така и отлична форма на крайния продукт.
Отличителното е, че трошачната камера е снабдена с трети отражател за по-добро формоване на крайния продукт при производство на фракции за асфалт или бетон, като при производство на материал тип 0-40мм или 0-63мм, отражателя се сваля  лесно.
Машината е оборудвана с 2-площен ситов възел след трошачката, за производство на 3 фракции - подситова, която се депонира от главната продуктова лента, междуситова, която се депонира отдясно на машината посредством стифираща лента, както и надгабаритна фракция, която може да се депонира отляво на машината или да се връща за повторно претрошаване.
Ситовият възел може за броени минути да се разкачи от трошачката, като по този начин машината се превръща в обикновена мобилна роторна трошачка (без пресяващ модул), което я прави много икономична и ефективна при работа с различни приложения.
СИ ЕМ ЕЛ България като официален представител на
Powerscreen, Terex Washing Systems и Terex MPS в България предлага цялостни решения за трошачно-пресевни, миещи и рециклиращи инсталации, а също и висококвалифициран сервиз и бърза доставка на резервни части.