Меню
Your Cart

За нас

За СИ ЕМ ЕЛ България АД

„СИ ЕМ ЕЛ България“ АД е единственият оторизиран дилър на строителна, пътна и земекопна техника с марката JCB. От 2012г., освен с лидерска позиция сред доставчиците на строителна техника в страната, СИ ЕМ ЕЛ се отличава с изключително добре разработена мрежа от 7 регионални офиса със собствени сервизни и складови бази с резервни части и консумативи.

СИ ЕМ ЕЛ БЪЛГАРИЯ АД е официален представител на водещия световен производител на мобилни трошачно-пресевни машини Powerscreen, както и на стационарните трошачни и пресевни машини Terex MPS и на миещите пресевни инсталации Terex Washing Systems.

ЗА POWERSCREEN

Powerscreen е най-големият производител на мобилни трошачно-пресевни инсталации в света с най-широката гама мобилни машини. Powerscreen е най-разпознаваемия бранд в мобилните трошачно-пресевни инсталации в целия свят и е отлично позната в България с над 250 работещи машини.

ЗA TEREX

Terex® Minerals Processing Systems e един от най-мощните производители на трошачно-пресевни машини в света.

Terex Washing Systems е продуктова линия в Terex, която е фокусирана единствено върху предоставянето на решения за промишлеността за измиване на минерали.