Меню
Your Cart

Резервни части

Защо да купувате от производителя оригинални части за машините Powerscreen?

Само Powerscreen доставя пълна гама оригинални резервни части за трошачна и пресевна техника, които могат да се използват в нашите машини. Когато поръчвате оригинална част от производителя Powerscreen, вие поръчвате част с гарантиран произход от завода, създадена точно за Вашия модел машина. Оригиналните части от завода на Powerscreen са с конкурентни цени, върхово качество и са произведени с прецизното предназначение да подобрят и поддържат работоспособността на Вашата машина. Оригиналните части гарантират, че монтажът им съответства на притежаваната от Вас система и се извършва по стандартните процедури. Изберете доказаните части на производителя Powerscreen и ще получите абсолютния максимум от Вашата инвестиция.

Достъпът до резервни части никога не е бил по-лесен, тъй като разполагаме с широка гама резервни части, специално съобразени с местните изисквания. Всяка част, която не можете да получите веднага, можете да ни бъде поръчана и тя ще бъде доставена от Центъра за резервни части в Ирландия.


ДИЗАЙНКОМПЕТЕНТНОСТПРОУЧВАНЕ НА ПАЗАРАПРЕЦИЗНОСТ
Само износващите се части Powerscreen са създадени специално за машините Powerscreen на базата на многогодишните познания за различните приложения и опита на производителя.
Само официалният вносител на Powerscreen разполага с необходимия технически опит и стандартни процедури, за да Ви консултира относно подходящото приложение на частите.
Всички оригинални износващи се части на Powerscreen се сравняват постоянно с останалите предложения на пазара, за да е сигурно, че те са най-качествени и разходоефективни.
Малки разминавания в дизайна на износващите се части могат да доведат до драстични промени във формата и качеството на крайния продукт. Нашите резервни части са конструирани за най-прецизна работа.


ИЗПИТАНИЯСПОКОЙСТВИЕПЪЛНА ГАРАНЦИЯИЗНОСВАЩИ СЕ ЧАСТИ ЗА ТЕЖКИ ПРИЛОЖЕНИЯ
Всички оригинални износващи се части на Powerscreen са обект на постоянно усъвършенстване и мащабни изпитания в реални условия, за да се гарантира доказана надеждност.
Всяко отклонение от дизайна на оригиналните износващи се части на Powerscreen може да доведе до сериозно повреждане на машината. Не рискувайте с нелегално произвеждани части от други фирми.
Само използването на износващи се части от Powerscreen осигурява пълно гаранционно покритие. Можете да разчитате на първокласна следпродажбена поддръжка на местно ниво само от официалния вносител на Powerscreen.
За тежки приложения сме разработили нови фиксирани плочи за челюстните трошачки и нови външни и вътрешни конуси за конусните с цел да удължим периода на експлоатация. Те са създадени специално за машини Powerscreen на базата на многогодишните познания за различните приложения и опита на производителя. Изпитанията в реални условия показват удължаване на живота на външните и вътрешните конуси за тежки приложения с над 30% в сравнение с аналогичните стандартни варианти на Powerscreen. Възползвайте се от нашите пакетни предложения за износващи се части, за да намалите престоите, да увеличите интервалите за подмяна и да подобрите цялостната си ефективност.